Güncel Yazılarınızı Yayınlıyoruz

Değerli Uluslararası İlişkiler öğrencileri. Bölümümüzle alakalı yazılarınızı sayfamızda yayınlıyoruz. Bu servis ile dilediğiniz bir konuyu diğer arkadaşlarımızla paylaşabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak ve yazı gönderme kurallarını görmek için yazımızın devamını okuyunuz.

Gazeteciliğe meraklı, gündemi takip eden, Uluslararası İlişkiler öğrencilerini ilgilendiren konularda yazılar yazmak isteyen arkadaşlar, yazılarını bizlere ulaştırdıkları takdirde, kulübümüzün web sayfasında bu yazılarınızı yayınlıyoruz. Böylece düşüncelerimizi diğer arkadaşlarımızla paylaşma fırsatı bulmuş olacağız.

Yazılarınızı gönderirken şu kurallara uyulması rica olunur.

1- Derste hocamızın karşısında ne kadar ciddi isek yazılarımızda da aynı üslubu kullanmaya dikkat edelim.

2- Genel yazım kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat edelim.

3- Siyasi propaganda içeren yazılar yazmayalım.

4- Yazının sonuna isim ve soyisim eklemeyi unutmayalım.

Yazılarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Kalemine güvenen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Yazı Gönder

Yazar hakkında:

PHP, CSS, xHTML, WordPress konularında bilgilidir.

Yorum gönder